Potpisan ugovor o financijskoj potpori za izgradnju zgrade Javne predškolske ustanove „Ivančica“ Usora

Usora, 06.09.2019. - Općinski načelnik Zvonimir Anđelić, dipl. ing. građ. danas je sa Središnjim državnim uredom za Hrvate izvan Republike Hrvatske potpisao ugovor o financijskoj potpori za provedbu programa/projekta: Izgradnja zgrade Javne predškolske ustanove „Ivančica“ Usora. Vlada RH se ovim ugovorom obvezuje financirati navedeni projekt sa 500.000,00 kuna.

Naime, Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske je u travnju mjesecu ove godine objavio Javni natječaj za financiranje kulturnih, obrazovnih, znanstvenih, zdravstvenih i ostalih programa i projekata od interesa za hrvatski narod u Bosni i Hercegovini, na koji je Općina Usora prijavila projekt izgradnje zgrade vrtića. Prijavljeni projekt je zadovoljio sve uvjete, te je Odlukom Vlade Republike Hrvatske Općini Usora odobren navedeni financijski iznos potpore.

Navedeni ugovor potpisan je u Tolisi (BiH), a pored Općinskog načelnika potpisivanju ugovora nazočila je i ravnateljica Javne predškolske ustanove „Ivančica“ Usora Edita Vuković Antolović.

Preuzeto sa Facebook stranice Općina Usora

Last modified on Subota, 07 Rujan 2019 13:01

Kontakt

e-mail:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.