Još dvije osobe u općini Usora pozitivne na Covid-19

 Iz stožera CZ općine Usora nove informacije: U općini Usora u protekla 24h registrirane su još 2 osobe pozitivne na virus Covid-19. Jedna osoba je bila negativna na testiranju, dok se za još jednu osobu očekuju rezultati. Trenutno je ukupan broj zaraženih na Coronavirusa u općini Usora 3 i svi su bliski kontakti.

U samoizolaciji se nalazi 7 osoba, 3 osobe su iz inozemstva, a preostale 4 su kontakti zaraženih osoba. Za sada nemaju simptoma oboljenja na virus, i pod nadzorom su epidemiološke službe koja prati njihovo zdravstveno stanje.

JKP USORA i dalje redovito vrši dezinfekciju javnih površina, javnih ustanova i poduzeća.

Krizni stožer FBiH donio je naredbu o zabrani kretanja za vrijeme prvosvibanjskih praznika u vremenu od 22h-05h počevši od petka 01.05. od 22h. Također je i dalje na snazi naredba o zabrani okupljanja 5 i više osoba na jednom mjestu.

Zbog povećanog broja oboljelih osoba od novoga virusa Covid-19 kod nas i u susjednim općinama mole se svi građani na povećani oprez, poštivanje izdatih mjera, posebice nošenje zaštitne opreme (maska i rukavice), i poštivanje socijalno-fizičke distance.

 

Radio Usora

Last modified on Četvrtak, 30 Travanj 2020 13:31

Kontakt

e-mail:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.