Župa Sivša donijela odluku o održavanju misa sa prisustvom naroda

Iako je prije nekoliko dana objavljeno, da je u dogovoru župnika Župe Sivša i Civilnog stožera, odgođeno održavanje svetih misa uz prisutnost naroda, Župa Sivša je objavila na svojim stranicama da će u Nedjelju, 10.svibnja, svete mise biti ipak održane i otvorene za narod.

Objavu prenosimo u cijelosti:

 

"U nedjelju koja je pred nama – 5. nedjelja Uskrsa /10. svibnja/ slavit ćemo Svete mise ovim rasporedom: U župnoj crkvi u Sivši: rana misa u 8 sati i pučka misa u 11 sati. U filijalnoj crkvi u Omanjskoj misu ćemo slaviti u 9,30 sati, u Blaževcima u 10 sati i misu u Alibegovcima u 11,30 sati.

Preporučuje se da se Svete mise slave u crkvenim dvorištima uz poštivanje pravila ponašanja u sadašnjim prilikama.

U utorak idućega tjedna je spomendan Sv. Leopolda Bogdana Mandića, prezbitera. On je jedan od patrona naše filijalne crkve i vjerničke zajednice u Omanjskoj. Svetu misu slavit ćemo u 11 sati u Omanjskoj.

U utorak ćemo slaviti i večernju Sv. Misu u župnoj crkvi u Sivši u 18 sati. /9. utorak na čast Sv. Anti, patronu naše župe/.

Slavljenje Prve svete pričesti i crkvenih vjenčanja odgađaju se do daljnjega. Za ispovijed, posebno za ispovijed starih, bolesnih i nemoćnih osoba, možete nam se obratiti i sve ćemo dogovoriti.

Vaši svećenici: fra Darijo i fra Ivica"

Last modified on Petak, 08 Svibanj 2020 08:58

Kontakt

e-mail:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.