Članovi Kluba Usora Tulln u posjeti načelniku

Jučer, 03.01.2018 godine, u svom uredu, općinski načelnik Zvonimir Anđelić je primio tri člana kluba Usora iz Tullna.

U ime kluba Usora Tulln načelnika su posjetili Ivica Bratić, Vjekoslav Kovačević i Željko Martinović, a sastanku je nazočio i pomoćnik načelnika Martin Grujo.

Klub Usora iz Tullna već godinama, raznoraznim akcijama prikuplja određena financijska sredstva, te ih donira najugroženijim stanovnicima općine Usora, onima kojima je najpotrebnije, kao i sportskim klubovima. Tako je ovaj Klub za protekle Božićne blagdane donirao pečenice velikom broju socijalnih slučajeva sa područja općine Usora, financijski podržao Humanitarni koncert bolesnoj djeci Usore, te dao i druge donacije ugroženim pojedincima. Samo u protekloj godini Klub Usora iz Tullna donirao je financijska sredstva u iznosu od cca 8.000,00 eura.

Načelnik Anđelić je istakao kako je ovo svijetli primjer gdje naši Usorani na privremenom radu u inozemstvu svojim volonterskim radom prikupljaju financijska sredstva i tako pomažu ugrožene pojedince Općine iz koje su potekli i u koju se rado vraćaju, te izrazio nadu da Klub Usora iz Tullna neće ostati usamljen u svojim humanim aktivnostima.

 

 

Izvor: usora.com

Last modified on Četvrtak, 04 Siječanj 2018 13:16

Kontakt

e-mail:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.