Vrhbosanski nadbiskup kardinal Vinko Puljić posjetio župnika župe Ularice u tešanjskoj bolnici

Opću bolnicu u Tešnju, jučer je posjetio vrhbosanski nadbiskup metropolita Vinko kard. Puljić. Razlog posjete je bio obilazak tek operiranog vlč. Ilije Miškića, župnika u Ularicama.

Kardinala je na ulazu u bolnicu dočekao primarius doc. dr. Hasan Škiljo, direktor bolnice, sa svojim najbližim suradnicima te načelnik Općine Tešanj Suad Huskić. Nakon obilaska vlč. Miškića, u upravi bolnice upriličen je razgovor, a direktor bolnice izrazio je zahvalnost kardinalu na izdvojenom vremenu i zanimanje za rad liječnika u Tešnju. 

Nadbiskup se zahvalio uposlenicima bolnice za brigu, ljubaznost i ljudskost koju svakodnevno iskazuju svojim pacijentima, a posebno vlč. Miškiću.

Tokom razgovora Načelnik općine Tešanj informisao je kardinala Puljića o stanju na prostoru općine Tešanj. Nadbiskup je izrazio zadovoljstvo Općinom Tešanj i poželio daljnji uspjeh u radu te na odlasku obišao  pojedine odjele bolnice i susreo se s bolesnicima koji su ga s radošću pozdravili. U nadbiskupovoj pratnji, uz tajnika, bio je jelaški župnik don Ilija Marinović.

 

Izvor: zosradio.ba

Last modified on Četvrtak, 11 Siječanj 2018 13:52

Kontakt

e-mail:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.