Fotogalerija: GVG Otok Murter pobjednik ovogodišnjeg turnira u Ularicama za Ilinu

U subotu su, 20.07. svečanim otvorenjem započele su ovogodišnje Ilinske športske igre 2019-Ularice. Tim povodom sinoć je odigran i malonogometni turnir na kojem je nastupilo 12 ekipa. Od samog početka turnir je obilovao dobrim utakmicama, potezima i fer i korektnom borbom.

Nakon odigravanja svih utakmica u samu završnicu plasirale su se 3 ekipe, i to GVG OTOK MURTER 2, ŽUPA ŽEPČE, te ekipa FUTSAL TEAM DOBOROVCI U21. Žrijebom je odlučeno da ŽUPA ŽEPČE ide direktno u finale dok su preostale dvije ekipe odigrale uzbudljivu utakmicu u kojoj se na kraju ekipa GVG OTOK MURTER 2 plasirala u finale gdje ih je čekala ekipa ŽUPA ŽEPČE.

Nakon odigravanja finalne utakmice dobili smo i ovogodišnjeg pobjednika koji je sasvim zasluženo ponio titulu najbolje ekipe na ovogodišnjem turniru, a to je ekipa GVG OTOK MURTER 2. Na kraju su dodjeljena priznanja za najuspješnije ekipe te najuspješnije pojedince. Za najboljeg vratara proglašen je mladi golman Jovan Bajkanović iz trećeplasirane ekipe DOBOROVCI, dok je za najboljeg igrača proglašen Duško Bećarević iz pobjedničke ekipe. Čestitamo svim ekipama na dobro odigranom turniru i učešću. 

Pored malonogometnog turnira sinoć su odražana i druga natjecanja kao npr. turnir u šahu, turnir u streljaštvu gdje je nagradu osvojio gosp. Ivan Anić iz RH. Sinoć je također izvlačena i tombola sa vrijednim nagradama od kojih možemo izdvojiti dvije najvrednije a to su bicikl i ljetovanje u Vodicama za dvije osobe, Na kraju bile su ovo još jedne uspješno održane Ilinske športske igre 2019.>

 

Tekst i fotografije preuzete sa facebook stranice Radio Usora.

Last modified on Ponedjeljak, 22 Srpanj 2019 21:26

Kontakt

e-mail:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.