Hrvatski nogometni savez: "Dragi Željko, pamtit ćemo te kao odlučnog, staloženog i iskrenog čovjeka"

Hrvatski nogometni savez dirljivim pismom se oprostio od Usoranina Željka Jelić, koji je nedavno preminuo.

Oproštajno pismo u ime Hns je napisao Ilo Topuzović a mi ga objavljujemo u cijelosti:

" Dragi Željko,

u ime Hrvatskog nogometnog saveza i komisije za mali nogomet opraštam se od tebe. Poznajem te otkada si preuzeo funkciju predsjednika MNK „Square“. Doživio sam te kao odlučnog, staloženog i iskrenog čovjeka uvijek spremnog preuzeti odgovornost.

U složenim uvjetima vratio si MNK „Square“ u 1. HMNL. Dva puta si bio finalist Hrvatskog kupa u malom nogometu, igrao si polufinale prvenstva Hrvatske i ostvario još niz značajnih plasmana. Pod tvojim vodstvom MNK „Sqaure“ se u potpunosti konsolidirao kako organizacijski tako i financijski.

Bio si zaljubljenik u Hrvatsku futsal reprezentaciju i neumorno si ju pratio na svim natjecanjima i na tome ti velika hvala. Bilo je lijepo surađivati s tobom. Uvijek si bio realan, odmjeren i nedvosmislen. Naprosto drag čovjek, široke bosanske duše. Kažu da postoji više načina na koji ljudi poimaju život.

Ti si izabrao put koji je usmjeren na ljubav, pažnju i dobrotu koju si tijekom života djelio s drugima i utjecao na sve nas čineći nas boljim ljudima. Pamtit ćemo tvoju vedrinu, smisao za šalu i vječiti optimizam.

Dragi Željko, neka ti je vječna slava i hvala. Bila je iznimna privilegija poznavati te. Uvijek ćeš ostati u našim srcima.

Ovim putem izražavam duboko poštovanje naspram tvoje ljudske veličine i tvojoj obitelji izražavam sućut u ime svih sportaša pri Hrvatskom nogometnom savezu kao i posljednji pozdrav predsjednika Komsije za mali nogomet, gospodina Ile Topuzovića. Počivao u miru. "

Kontakt

e-mail:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.