Obavijest o obustavi prometa preko mosta i raskrižja Sivša-Alibegovci

Kao što je i najavljeno 3. Ožujka , nakon asfaltiranja pristupne prometnice i raskrižja na spoju mosta i magistralne ceste M-4, izvođač radova na izgradnji mosta i rekonstrukciji pristupne prometnice i raskrižja Hering d.d. Široki Brijeg će po poboljšanju vremenskih uvjeta sutra, utorak 11. ožujka, od 9 sati nastaviti s radovima na rekonstrukciji prometnice raskrižja Sivša-Alibegovci i dijela prometnice do ceste za Jeliće, pripremi pješačkih staza za asfaltiranje i postavljanje hidroizolacije na mostu.

Budući da opseg i pozicija izvođenja radova ne omogućavaju normalan i siguran promet, koji bi uz to predstavljao i značajnu smetnju Izvođaču radova, od sutra s početkom u 9 sati se obustavlja promet preko raskrižja Sivša-Alibegovci i preko novoga mosta. Obustava će biti na snazi do kada radovi i potrebe Izvođača radova to zahtijevali.

Sudionici u prometu, vozači i pješaci, se upućuju na korištenje alternativne prometnice, preko privremenog premoštenja preko rijeke Usora i ceste kroz Jakiće, uz poštivanje ograničenja nosivosti, kako je utvrđeno prometnom signalizacijom saopćeno je iz Općine Usora.

 

Kontakt

e-mail:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.