Fotogalerija: Izrađene horizontalne oznake na kolovozu novog mosta i na pristupnoj prometnici

Usora, 25.6.2020 - U okviru projekta izgradnje novoga mosta preko rijeke Usora i rekonstrukcije rakskrižja na dionici regionalne ceste R 474a – M4 (Alibegovački most) – Sivša – Mlinište – Lovački dom – Bejići – Ularice – Šumski dvor – Makljenovac – Vila (granica entiteta), izvođač radova HERING Široki Brijeg je danas izvršio jednu od preostalih aktivnosti iz ugovora - 'Izrada tankoslojnih uzdužnih oznaka na kolovozu'. Horizontalne oznake na kolovozu su prema prometnom projektu izradili Dobojputevi d.d. Doboj Jug.

Radove je propratio koordinator na projektu Anto Bonić, a okolnosti su htjele da su se na lokaciji izvođenja radova slučajno susreli Općinski načelnik Zvonimir Anđelić i potpredsjednik Općinskog vijeća Usora Alija Tokmić, koji su istaknuli da je prometnica i cijeli projekt mosta s ovom horizontalnom prometnom signalizacijom dobio na kvaliteti i ljepoti više. Naravno, ova signalizacija je značajna za vođenje i sigurnost prometa.

Izvođač Hering je obavijestio investitora Općinu Usora da je danas preuzeo lampe za javnu rasvjetu mosta i ove dionice prometnice, koja je prema projektnim specifikacijama naručena i dopremljena iz Engleske i ista će biti postavljena najkasnije u subotu.

 

Općina Usora

 

IZRAĐENE HORIZONTALNE OZNAKE NA KOLOVOZU NOVOGA MOSTA I NA PRISTUPNOJ PROMETNICI R 47a Usora, 25.6.2020 - U okviru...

Last modified on Četvrtak, 25 Lipanj 2020 16:54

Kontakt

e-mail:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.