Sastanak gospodarstvenika općine Usora

Usora, 14.11.2017. god. shodno zaključku sa ranijeg sastanka održan je tematski sastanak gospodarstvenika i obrtnika u općinskoj dvorani. Domaćin sastanku bio je Općinski načelnik Zvonimir Anđelić s pomoćnikom Antom Bonić, a isti su vodili Goran Tokić, predsjednik Skupštine Udruge poslodavaca Usora i tajnica udruge Antonela Artmagić, koji su iznijeli izvješće o dosadašnjem radu i funkcioniranju Udruge. 

      

Na sastanku je nazočio i dosadašnji predsjednik udruge Mijo Ćosić koji je istaknuo kako treba što više poduzetnika da se uključi, smatra da ne treba ići na bespredmetno novo osnivanje udruge već iskoristiti postojeću udrugu tako što bih izabrali novo rukovodstvo, a sebe stavlja na raspolaganje prema potrebi i ocjeni novoga rukovodstva. 

Općinski načelnik Zvonimir Anđelić je istaknuo zainteresiranost općinske uprave za osnivanje nove udruge ili reorganizacijom postojeće udruge ili odvojeno dvije udruge. Odnosno jedna za poduzetnike druga za obrtnike. Bilo zajednička ili odvojena cilj je da bude sa brojnim članovima tj. da bude reprezent jer želi da kroz nju Općina ima partera za konzultacije o mnogim razvojnim i gospodarskim temama.

Nakon diskusije predsjednik skupštine prihvatio je prijedloge i donesen je zaključak da prolongira rad po planiranom dnevnom redu. Ponovno udruga da sazove sastanak i da svi nazočni pokušaju animirati nekoga od gospodarstvenika sa kojima surađuju kako bi se na narednom skupu koji bi bio reprezent usorskih gospodarstvenika osnažila udruga i izabralo novo rukovodstvo udruge.

     
Dogovoren je novi termin sastanka za utorak, 21.11.2017. godine sa početkom u 18:00 sati u dvorani za sastanke Općine Usora. Ova obavijest je ujedno i poziv svim gospodarstvenicima Općine Usora za dolazak na zakazani sastanak.

 

 

Izvor: www.usora.com

Last modified on Srijeda, 06 Prosinac 2017 17:21

Kontakt

e-mail:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.