Fotogalerija: Proslavljeno 90 godina školstva u Usori

Jučer je u našoj Usori obilježena 90.obljetnica školstva. Svečani program u povodu ove obljetnice upriličen je u Omanjskoj, u mjestu u kojem se nalazi najstarija škola u Usori.

Svečanost su svojim govorima otvorili ravnatelj OŠ Ivana fra Frane Jukić gosp. Slobodan Krajina, te se nakon njega prisutnima obratio i načelnik Općine Usora gosp. Zvonimir Anđelić. Oni su se zahvalili svim prisutnima, te obećali da će se i dalje raditi na unapređenju školstva u Usori.

Nakon uvodnog govora za prisutne je pripremljena prezentacija usorskog školstva od samog početka pa do danas. Ovaj program svojim nastupima uveličali su i naši mališani koji pohađaju našu školu, te zbor HKD Napredak podružnice Usora i Tešanj.

Nakon uvodnog zabavnog programa ravnatelj je dodijelio zahvalnice svima koji su na bilo koji način urezani u povijest naše škole, pa tako i onima koji uveliko pomažu u radu iste. Po završetku programa načelnik gosp. Zvonimir Anđelić i unuk Martina Kikić (čovjeka koji je osnovao ovu prvu školu) otkrili su spomen ploču u čast ovoj obljetnici, tj. u čast 90 godina školstva u Usori. Po završetku ovog kulturnog programa za sve prisutne upriličeno je druženje.

 Tekst i slike preuzeti sa facebook stranice Radio Usora.

Više fotografija pogledajte na facebook stranici Radio Usora.

Last modified on Subota, 19 Listopad 2019 17:20

Kontakt

e-mail:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.