Priopćenje Nk Usore povodom laži i kleveta po lokalnim portalima

Budući da je naš klub izložen neistinitim navodima i klevetama od strane NK Pobjede prinuđeni smo, iako isprva nismo imali namjeru, reagirati iz najprije moralnih te i pravnih razloga. Naime, vjerujemo da ste upoznati s tim kako su neistiniti navodi NK Pobjede preneseni na raznim sportskim portalima te samim tim namjerno izlagajući naš klub najprimitivnijim nacionalističkim komentarima.

Usuđujemo se reći kako je ovakav način lažnog kritiziranja našeg kluba krajnje gnjusno, nemoralno i ispod svakog nivoa. Ne ulazimo u povijest razgraničenja Općine jer smatramo kako politici nije mjesto u sportu. Ističemo, iskreno, a uzmite si i slobodu pa nas ispravite, s konkretnim istinitim činjenicama, kako je naš klub ove godine u Topolik uložio preko 20 tisuća KM. Uprava NK Pobjede je upoznata sa svakim poboljšanjem koji smo uveli ove godine, jer iste smo iznosili na sastancima, na kojem su oni nazočili.

NK Usora NIKAD nije sabotirala niti sprječavala unapređenje i uljepšavanje stadiona. Dapače, svjedoci ste našeg truda, posebice ove godine, kada smo raznim idejama prikupljali donacije kako bi naš zajednički teren u sportskom duhu uljepšali. Mi imamo mnogo toga što bi mogli navesti, no kad bi počeli iznositi činjenice, a ne neistine, kao što je slučaj u pokušaju ocrnjivanja našeg kluba od strane NK Pobjede, gdje bi tu bio kraj? Ne želimo se upuštati u besmislene rasprave, jer vjerujemo kako mnogi to jedva i čekaju, a to zapravo i nije naš nivo.

No, želimo da znate kako ne dopuštamo da nas opstruiraju sitničari koji prosto uživaju lažima izazivati nemir. Vezano za projekt izgradnje svlačionica upoznali smo Upravu NK POBJEDE da je naša Općina već pripremila drugi projekt kako bi aplicirala organizaciji koja daje sredstva, a i ta sredstva nisu sigurna već samo ako se naš projekt nađe u 25 od 75 projekata.

Također je rečeno da se većina naše Uprave slaže sa izgradnjom ali za to nam i jednim i drugim treba dati suglasnost Općinsko vijeće, znači nismo mi ti koji odlučujemo, ni mi ni VI. Mislimo da je ovo sve nepotrebno, postoji tu još dogovora koje naši susjedi nisu ispoštovali i krenuli raditi, no nema veze, mi nismo ti koji prozivamo nekoga.

Našim vjernim navijačima i simpatizerima želimo svako dobro te se vidimo na godinu s novim idejama i što boljim rezultatima!Nk Usora

Last modified on Srijeda, 02 Prosinac 2020 21:20

Kontakt

e-mail:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.