Trener Predrag Jevtić nakon tri godine napustio klupu Nk Usore

Dosadašnji trener Nk Usore, Predrag Jevtić, nakon tri godine napušta klupu našeg kluba. Nk Usora se biranim riječima oprostila od trenera koji je ove tri godine živio za klub, bio uvijek tu bez obzira o čemu se radilo.

Objavu koju je klub objavio na facebooku prenosimo u cijelosti:

" Nakon 3 godine vjernosti našem klubu došao je i trenutak kada naš dosadašnji trener Predrag Jevtić prihvata svoj novi izazov u karijeri te time napušta Usoru.

Trener Jevtić nije bio samo trener NK USORE već netko tko je volio ovaj klub baš kao što ga i mi volimo. Nije mu bilo teško da bilo što napravi kako bi sve bilo kako treba i kako bi klub dobro funkcionirao. Često je bio i vozač, pedagog, doktor, a i dobar prijatelj, i sve je to radio bez imalo oklijevanja.  

Zaslužio je ovaj čovjek više i nadamo se da će to više ostvariti u budućnosti i to mu od sveg srca kao klub želimo. Trener Jevtić je prihvatio ponudu NK VIS SIMM-BAU iz Kosove i tako će od starta polusezone koja dolazi biti šef stručnog stožera juniorske omladinske kategorije. Što drugo reći osim hvala ti za sve Jevta i nadamo se da ćeš doći pogledati poneku utakmicu svog starog kluba. "  

I mi ovim putem želimo gospodinu Jevtiću puno sreće i uspjeha u novom klubu.

Last modified on Ponedjeljak, 11 Siječanj 2021 20:32

Kontakt

e-mail:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.